Tehnologija visokofrekventnog zavarivanja

BALACCHI SRL ,(sa sedištem u Milanu,Italija) , je svetski poznat po proizvodnji vellikog spektra visokofrekventnih aparata za zavarivanje i sečenje. Razvoj i proizvodnja potpuno novih automatskih CNC mašina za programirano sečenje materijala nedavno je uspešno dodata  postojećem proizvodnom programu Balacchi koji se sastoji od mašina za:

- Visokofrekventne mašine za zavarivanje

- HF zavarivačice za različite namene

- Automatske mašine za termoformiranje

- CNC mašine za sečenje 

                                                                              

Istovremena upotreba raznih materijala koji se obrađuju sečenjem je  običajena tema u mnogim industrijskim sektorima: automobilskoj industriji, tekstilnoj industriji, drvnoj industriji ili rerklamnoj industriji. Ovo predstavlja izazov za mnoge proizvođače mašina za sečenje, jer se materijali razlikuju u njihovim fizičko-hemijskim i tehničkim karakteristikama.
Po potrebama naših klijenata konstruisali smo mašinu koja može da seče različite vrste materijala.
Ovo je razlog zašto kompanija Balacchi, koja ima dugogodišnje iskustvo u korišćenju CNC mašina, nudi novu liniju automatskih CNC mašina za sečenje.

Balacchi mašine za sečenje karakteriše nova precizna tehnologija sečenja koja omogućava lako rukovanje različitim vrstama materijala. Različite širine, dužine i oblici se lako mogu dobiti na najširem spektru materijala uključujući tkanine, kožu, karbon i trave, pene, akril ili karton.

- PTFE mašine za zavarivanje

- ETFE mašine za zavarivanje

Kvalitet, servis, preciznost i profesionalnost je ono što garantuje Balacchi.